Bestelling

U ontvangt na uw bestelling een bevestiging per e-mail van uw order en uw afspraak bij het VACO montagepunt van uw keuze.

Nee, u kunt na het plaatsen van uw bestelling niet meer het afleveradres aanpassen.

U dient ons te informeren wanneer u uw order wil annuleren. Wanneer u ons voor de aflevering informeert, dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden. De VACO partner zal dan bij levering de producten weigeren. U kunt uw order ook annuleren na de aflevering. Er worden voor het afhalen van de producten dan wel kosten in rekening gebracht. Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

De prijzen van banden, montage en aanvullende diensten zijn in euro's en worden inclusief BTW en eventuele verzendkosten getoond.

Raadpleeg de pagina van de Montagepartner van uw keuze. Daar vind u de beschikbaarheid voor een montageafspraak.

U kunt online niet uw afspraak verzetten. Voor het verzetten van de afspraak naar een ander tijdstip, dient u contact op te nemen met de montagepartner van uw keuze. Houdt echter wel rekening met de levertijd van de banden.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Er kunnen verschillen zijn in de hoogte van de montagetarieven en de beschikbaarheid van de partner.