De VACO-specialist monteert uw online aangeschafte autobanden

Met Bandenbestellen.nl combineert u de online aanschaf van uw set autobanden met de zekerheid en garantie van een vakkundige montage, via een door u geselecteerde en erkende VACO-specialist.

Online aanschaf gecombineerd met een vakkundige montage in uw regio

Bandenbestellen.nl werkt uitsluitend samen met erkende VACO-montagepartners door heel Nederland. Hiermee zetten we duidelijk in op de kwaliteit en het vakmanschap van de montage van uw banden. U bestelt de autobanden met bewezen kwaliteit via onze webshop, waarna u vervolgens de dichtstbijzijnde VACO-gecertificeerde specialist in uw regio selecteert voor montage. De banden worden daar door ons afgeleverd en gemonteerd op de door u gekozen datum en tijdstip.

Bestel hier uw autobanden via Bandenbestellen.nl.

Vindt hier uw dichtstbijzijnde VACO-bandenspecialist.

VACO als onafhankelijke belangenbehartiger

VACO is een onafhankelijke bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. De branchevereniging is bekend door campagnes als de Bandenwisselweken en Doe de Bandencheck. De Vereniging VACO behartigt de belangen van honderden banden- en wielenbedrijven uit de gehele bedrijfskolom. De leden van VACO zijn ingedeeld in diverse sectoren, waaronder bandenservice, bandeninzameling, -vernieuwing en -verwerking en wielen.

Waarom werkt Bandenbestellen.nl samen met VACO?

Bandenbestellen.nl werkt louter samen met gecertificeerde VACO-bandenspecialisten. Veiligheid en kwaliteit staat bij ons voorop. We willen niet dat de verkeersveiligheid in gevaar komt wanneer er slechte kwaliteit banden worden verkocht of verkeerd onder de auto worden gemonteerd. U kunt als eindgebruiker via internet goedkoop banden bestellen. Echter, vaak laat de service richting de klant te wensen over. Bij Bandenbestellen.nl werken we op dat gebied alleen samen met VACO-bandenspecialisten, waardoor u verzekerd bent van 100% garantie en een veilige afwikkeling. De kwaliteit van de specialisten wordt gewaarborgd door het VACO-kwaliteitskeurmerk.

Het VACO-kwaliteitskeurmerk

U herkent de VACO-specialist door het keurmerk ‘VACO Erkend’ aan de gevel van het pand. Het kwaliteitskeurmerk mag alleen worden gevoerd na een uitgebreide kwaliteitscontrole door de vereniging VACO en biedt u de garantie dat het bedrijf werkt volgens strenge kwaliteitseisen.

Wat kunt u nog meer van de VACO-specialist verwachten?

U kunt bij de VACO-vestigingen terecht voor het monteren, wisselen, balanceren, uitlijnen en het onderhouden van uw autobanden en wielen. VACO staat voor de kernwaarden herkenbaarheid, kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierdoor zijn de VACO-montagepartners voor Bandenbestellen.nl betrouwbare partners en bieden wij u 100% garantie op een vakkundige montage.

Het balanceren van de banden vindt plaats op een geautomatiseerd apparaat, waarin de VACO-specialist kan zien waar de onbalans zit. Door het plaatsen van lood op de velgrand wordt gekeken of het gewicht gelijkmatig over de banden wordt verdeeld om de onbalans op te heffen. De autoband wordt zo weer recht op de velg gezet. Tot slot wordt gecontroleerd of het wiel bij elk toerental in balans blijft.

Bestel hier uw autobanden via Bandenbestellen.nl.

Vindt hier uw dichtstbijzijnde VACO-bandenspecialist.

Voordelen van de VACO-bandenspecialist

  • Expertise en vakmanschap
  • Onafhankelijk en deskundig advies
  • Uitstekende service
  • Kwaliteitskeurmerk VACO Erkend