U zoekt Falken autobanden? Banden bestellen doet u via Bandenbestellen.nl.

Bestel nu twee of meer Falken autobanden bij Bandenbestellen.nl voor een gratis levering. Uw banden worden direct geleverd aan een VACO montagepartner naar keuze. Zo bent u altijd verzekerd van online gemak en 100% garantie.

Falken - On the pulse

Het merk Falken ontstond in 1983 in haar thuisland Japan. In eerste instantie werd Falken opgericht als topmerk voor hoog kwalitatieve radiaalbanden. De oprichters kozen daarbij bewust een Duits-Europese naam, die voor dynamiek, performance en een natuurlijke elegantie staat. Nu, meer dan drie decennia later, is Falken een bekend, zelfstandig merk, die de focus heeft op kwaliteitsproducten en deze door ontwikkeling en testen in de professionele motorsport continu verder ontwikkelt.

Van het circuit naar de weg

Falken staat binnen de internationale autosport bekend om zijn uitstekende prestaties en positieve imago. De ervaring in combinatie met nieuwe bevindingen die zijn opgedaan in de autosport worden voortdurend vertaald naar de straat. Met als resultaat, uitstekende producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De autobanden van Falken staan namelijk niet alleen bekend om hun mooie design maar ook om hun comfort, veiligheid en positieve invloed op het brandstofverbruik.