Levering

Uw bestelling wordt gratis verzonden bij afname van 2 banden of meer. De verzendkosten bij bestelling van 1 band bedragen €6,00.

U hoeft zelf niets te doen, wij organiseren alles voor u. Zodra u de bestelling heeft afgerond, wordt de order in behandeling genomen. Zodra de betaling is ontvangen worden de banden verstuurd naar de VACO montagepartner van uw keuze. Afhalen is niet mogelijk. Indien de banden onverhoopt niet op tijd op het montageadres zullen zijn, nemen wij contact met u op.

De VACO-specialist controleert voor montage of de geleverde banden overeenkomen met de bestelling en op eventuele beschadigingen. Afwijkingen zullen onmiddellijk na de levering bij de verkoper gemeld worden. Eenmaal gemonteerde banden kunnen in geen geval worden teruggenomen of vergoed.

In het geval van verlies of diefstal van de zending draagt Bandenbestellen.nl het risico. Wij zijn ook uw aanspreekpunt in het geval er een probleem voorkomt tijdens de levering. Onze Klantenservice doet er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.